Extra priser hos Utopia Bingo

Det är julyra på de flesta svenska bingosidor med julkalendrar och extra kampanjer. Hos Utopia Bingo så har de kört ett lotteri med nya vinster varje vecka sedan början på december. Första priset som delades ut var en 12 megapixel digitalkamera och den vanns utan ”Dobidoo” så det är bara att gratulera :)

Just nu är det ingen teknikpryl som står på spel utan istället är det glasskålar från KOSTA BODA. Vinnaren får välja valfria skålar till ett totalt värde på 2000 kronor! För att delta i lotteriet så krävs det bara att man gör en insättning. För varje insättning man gör så får man 1 lott. Desto fler insättningar du gör desto högre blir alltså dina vinstchanser!

Som ny spelare hos Utopia Bingo får du dessutom 100 kr gratis när du registrerar ett konto. Klicka bara på länken här under så är du igång på ett par minuter!

Klicka här för att komma till Utopia Bingo!

Det här inlägget postades i Svenska Bingosidor, Utopia Bingo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>